SharePoint Saturday Cambridge 2017

An incredible opportunity for SharePoint Development Specialists! You can attend SharePoint Saturday Cambridge 2017 event and gain excellent training from respected and influential SharePoint professionals. You can learn about building an intelligent SharePoint bot, SharePoint sentiment analysis, and much more. Guess what? This event is absolutely free but you have to register for getting entry there and win all the goodies.

You can also make the most of this opportunity by networking with fellow developers, potential business clients, and have fun over food and drinks.

Event Details:-

Date:-

  • 09th Sep, 2017

Venue:-

  • The Møller Centre, Churchill College, Storey’s Way, Cambridge, CB3 0DE, United Kingdom

Event Schedule:-

Saturday, 09th Sep

CharlesHamiltonLangdaleLucasRupert
07:45 AM – 08:30 PMRegistration
08:30 AM – 09:30 AMKeeping up with the changes in Office365Make Your Life Easier with Microsoft FlowInformation Management in Office 365 – Where do you start?
09:30 AM – 10:00 AMWelcome & Keynote – (30 mins)
10:00 AM – 11:00 AMEssential database administration skills for SharePoint professionalsBuilding an intelligent SharePoint BotPowerApps & Microsoft Flow: Advanced ScenariosBuilding Client Portals in the Real World
11:00 AM – 11:15 AMBreak (15 mins)
11:15 AM – 12:15 PMGetting up to speed with TypeScript developmentSecurity & Compliance and Office 365Make your SharePoint 2013/2016 UnbreakableCloud First: Be prepared
12:15 PM – 12:30 PMBreak and switch to lunch time sessions (15 mins)
01:00 PM – 01:10 PMSwitch sponsor sessions (10 mins)
01:40 PM – 01:45 PMBreak and switch from lunch sessions (5 mins)
01:45 PM – 02:45 PMSetting up your Developer environment and getting started with Microsoft Office 365 DevelopmentMicrosoft Flow Workshop by Daniel Laskewitz & Albert Hoitingh – Part IEnsuring Successful Office 365 Tenant to Tenant MigrationThe future of no-code and low-code solutionsExploring Identity management options for Office 365
02:45 PM – 03:00 PMBreak (15 mins)
03:00 PM – 04:00 PMGetting notified by SharePoint with the webhook functionalityMicrosoft Flow Workshop by Daniel Laskewitz & Albert Hoitingh – Part IIUpgrading from SharePoint 2013 to SharePoint 2016Also documents have feelings: SharePoint sentiment analysis in Azure Machine Learning
03:45 PM – 03:55 PMBreak (10 mins)
04:10 PM – 05:10 PMPower BI & SharePoint in the Real WorldSPFx, You’ve said Hello World, now say Hello Enterprise – Practical Ways of Rolling out SPFx and Modern Teamsites CustomisationsTraining your organisation on SharePoint
05:10 PM – 06:00 PMSponsor Prize Draw followed by SharePint (post event drinks!)

 

Don’t want to miss the fun? Click on the below link and register now:

https://www.eventbrite.co.uk/e/sharepoint-saturday-cambridge-2017-tickets-29923407718?ref=ebtnebregn#tickets